čtvrtek 17. října 2019

Nákup cukrářských potřeb #3

Čeká mě další pečící akce s tématem Halloween, takže jsem si potřebovala dokoupit nějaké věci, protože jsem neměla tématické zdobení a podobně. Objednávala jsem opět z eshopu Lilie a nějaké dekorace jako košíčky, zápichy, vykrajovátka a takový ty blbosti okolo jsem si objednávala z aliexpressu. Ještě vše nedorazilo, tak doufám, že to během následujícího týdne stihne vše přijít.


U mě nesmí samozřejmě chybět cukrové zdobení. Značka Wilton dělá krásné, pestré a barevné. Tady mám oranžové dýně, černé a bílé lebky a nakonec kostičky, které jsou jakoby od krve. Přesně ještě nevím jak je budu používat a konkrétně na co, ale to se rozhodnu během příprav.
Jako další jsem si objednala dvě gelové barvy, opět značky Wilton a to černou a oranžovou. Budu používat bílkovou polevu, takže si ji budu potřebovat obarvit.


Mimo Halloween mě zaujaly tyto perleťové opět od značky Wilton ve tvaru srdíček a plameňáků. Ty nechám asi na nějakou holčičí akci. Pak ještě drobné zdobení ve tvaru jednorožců a na zkoušku jsem si vzala dvě porce horké čokolády. Přes zimu si dělám horkou čokoládu docela často, tak jsem na ni zvědavá jaká bude.


Poprvé budu zkoušet tuto barevnou polevu v peckách od značky Fun Cakes. Mám fialovou a oranžovou. Na obalu píšou, že je vhodná i na drip cake, tedy na stékanou polevu na dortu, takže si myslím, že by mohla poměrně rychle schnout. Sice mám barvy i na čokoládu, ale chtěla jsem si ušetřit práci a navíc zrovna fialovou na čokoládu nemám.


Na závěr nesmí chybět moje oblíbená máčecí poleva a tmavá poleva. Beru je každý nákup, protože se s nimi pracuje naprosto bezvadně a rychle schnou. 

2 komentářů:

  1. Tak to je super...právě dnes jsem si říkala kde objednat cukrářské dobroty.
    A odebírám :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé úlovky, zbožňujem hocičo tematicky spojené s Haloweenom :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

 

Sladkosti od Kristýny Template by Ipietoon Cute Blog Design