středa 30. října 2019

úterý 29. října 2019

Čokoládové muffiny s rybízem

Úplně jsem nevěděla jak tyto muffiny dopadnou. Měla jsem v hlavě úplně jinou představu, ale hrozně mě lákalo vyzkoušet zdobení s rozehřátými marshmallow. Snad nikdy se mi s ničím hůř nepracovalo jak s touto hmotou a chytalo se to na vše, jen ne tak kam jsem já chtěla :)


pondělí 28. října 2019

Čokoládové pavoučí cookies

Pekla jsem pár věcí na Halloweenskou akci, proto jsem se rozhodla s vámi podělit o recepty. Jeden podobný recept na cookies sušenky jsem vám už k dispozici dávala TADY. Tento je trošku jiný a největší rozdíl v nich je, že tyto sušenky se v troubě roztečou, na rozdíl od těch prvních.


čtvrtek 17. října 2019

Nákup cukrářských potřeb #3

Čeká mě další pečící akce s tématem Halloween, takže jsem si potřebovala dokoupit nějaké věci, protože jsem neměla tématické zdobení a podobně. Objednávala jsem opět z eshopu Lilie a nějaké dekorace jako košíčky, zápichy, vykrajovátka a takový ty blbosti okolo jsem si objednávala z aliexpressu. Ještě vše nedorazilo, tak doufám, že to během následujícího týdne stihne vše přijít.

pondělí 14. října 2019

Čokoládový krém s mandlemi

Měla jsem dvě balení mascarpone, které jsem potřebovala co nejdříve na něco použít. Také jsem měla poměrně nabitý víkend, takže úplně na nějaké pečení čas nebylo a tak jsem z něj udělala čokoládový krém.

středa 2. října 2019

Jemné sušenky

Poměrně rychlé a jednoduché sušenky, které se mohou ozdobit i bílkovou polevou. S těstem se pracuje hezky a můžete to brát jako takovou předpřípravu na vánoční vykrajování cukroví.

 

Sladkosti od Kristýny Template by Ipietoon Cute Blog Design