středa 27. března 2019

Nákup cukrářských potřeb #1

Jednou za čas si objednávám pár věcí na eshopu s cukrářskými věcmi. Přišlo mi jako dobrý nápad, tu ukázat, pár věcí, co jsem si objednala a zároveň vás inspirovat nebo s něčím poradit. Oblíbila jsem si jednu stránku, kde objednávám často a to Eshop Lilie . Ceny mi tam přijdou přijatelné, dodání je vcelku rychlé a nikdy jsem s nimi neměla žádný problém. Poštovné vyjde na 80 korun, což mi v dnešní době zas tak úplně příšerné nepřijde, protože často je to už všude přes stovku. Pokud jste z okolí Lovosic,můžete si zboží vyzvednout osobně zdarma. A teď už k tomu, co jsem si objednala.

V první řadě jsem si brala kelímky na panna cottu nebo čokoládovou pěnu. Brala jsem si ve tvaru oválků a srdíček. Přijdou mi zajímavější a hezčí než ty klasické hranaté mističky. Každá mistička stála 5,80 a prodávají se po jednom kuse. 
Dále jsem si brala lopatku na dort, protože nemám žádnou pořádnou na nabíraní dortu. Překvapilo mě jak je těžká a bytelná. Vyšla na pouhých 49 korun.
Mám doma jen klasické stěrky, tak jsem si ve dvou velikostech vzala i tvrdé karty na roztírání například krému na korpus. Červená karta stojí 27 korun a bílá, která je menší 20 korun.
Špiček není nikdy dost a proto jsem si pořídila s velkým průměrem. V sadě byly všechny tři i s tím kovovým stojánkem za 59 korun. 
Poslední zdobící sáček, který je i jednoduchý na údržbu. Ten byl trošku dražší, tak i doufám, že něco vydrží, ale vypadá pevně. Ten stál 120 korun.


Dál jsem si kupovala 3 balení čokoládových pecek. První je máčecí poleva. Výhodou je, že tuhne hodně rychle a nečeká se u ní tak dlouho jako u klasické čokolády. Chuťově taky není úplně nejhorší. Půl kilové balení vyjde na 49 korun. 
Druhé pecky jsou bílé. Ty používám na barvení, když chci potáhnout něco barevnou čokoládou. Na barvení používám olejové barvy od značky Wilton, které jsou určeny přímo na čokoládu. Toto půl kilové balení stojí 65 korun.
A poslední věcí je též půl kilové balení tmavé polevy v peckách za 59 korun. Myslím, že k polevě nemusím nic vysvětlovat, protože tu používáme skoro každý.
 Chuťově mi ani jedna tak příšerná nepřijde a dají se v pohodě použít. Za tu cenu mi přijdou naprosto fajn.

2 komentářů:

  1. Ty pecky bych asi snědla hned :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají i strašně dobré pistáciové (pro tebe nic moc no :D ) a ty se přiznám, že ujídám samotné :D

      Vymazat

 

Sladkosti od Kristýny Template by Ipietoon Cute Blog Design